CD-Rom HKL-Genealogie

Ruim 150.000 personen op CD-Rom! Prijs € 12,50


Na het succes van de DVD met de gehele inhoud van het HKL-periodiek (1974-2018) heeft de Historische Kring Loosdrecht de CD-genealogie helemaal vernieuwd. Meer dan dertig jaar gegevens invoeren en bewerken resulteerde in deze voor Loosdrechtse onderzoekers unieke bron.


De CD is in HTML- en TXT-vorm uitgebracht en is zodoende te lezen op alle computers.
De namen zelf zijn met de zoekmachine van Windows/iOS of van uw browser snel op te speuren en te kopiëren naar een tekstverwerker.


Naast de bekende doop- en trouw- en begraafboeken is op de CD-rom een enorme collectie namen te vinden uit de boeken van het oud-archief van de gemeente Loosdrecht en de oud-rechterlijke archieven uit het Utrechts archief. Het lezen en doorzoeken van deze archiefstukken is een moeilijk en tijdrovend karwij. Nu is aan de hand van het naamregister dadelijk de juiste persoon met de inventaris en folio te vinden.
Op de CD staat ook veel informatie over allerlei personen en onderwerpen die met Loosdrecht te maken hebben.

Ook staan op de CD een aantal van onze boekjes met interviews van Loosdrechters in pdf-vorm.


Al met al een uniek stuk multimedia-techniek dat voor een lage prijs te verkrijgen is.

Deze CD-genealogie kost (net als de DVD-periodiek) € 12,50. U kunt hem bestellen bij J. Mol (tel: 035-5824841) of door overmaking van € 16,00 op postgiro 3132756 t.n.v. de penningmeester Historische Kring Loosdrecht onder vermelding van: CD-genealogie.Wat er allemaal op deze CD staat is hier te bekijken