test

<hr />
<p><strong>Fragment uit de film ‘Werk ohne Autor’</strong><Br />

<iframe width=”782″ height=”440″ src=”https://www.youtube.com/embed/OrtoongHiH8″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

<p>Fragment uit de film ‘Werk ohne Autor’, 2018, van Florian Henckel von Donnersmarck (ook: ‘Des Leben der Anderen’), gebaseerd op het leven van de Duitse kunstenaar Gerhard Richter, die in 1961 van de DDR naar West-Duitsland vluchtte.</P.

Corona virusHKL-gebouw 'De Magneet' gesloten

Het bestuur van de Historische Kring Loosdrecht (HKL) heeft besloten ‘De Magneet’, normaal geopend op woensdagochtend van 10:00 – 12:30 uur en -avond van 19:30 – 20:00, tot 1 september  gesloten te houden.

Hoewel de coronamaatregelen voor diverse instellingen versoepeld worden, vinden wij het risico voor bezoekers nog te groot.

Dit wil niet zeggen dat de HKL stil zit. De vrijwilligers doen hun werk met inachtneming van de 1,5 meter-maatregel. Dat betekent dat vragen over historische onderwerpen gewoon gesteld kunnen worden via e-mail: (info@hkloosdrecht.nl).